Administrar

INTO 2009 utilitzarà SPOTME

josomid | 07 Octubre, 2009 08:42 | latafanera.cat

spotme

SpotMe és el dispositiu de comunicació seleccionat per l'organització del Seminari INTO amb l'objectiu d'obrir noves línies comunicatives i animar als assistents de l'esdeveniment a prendre part en el Seminari Internacional d'Innovació i Turisme INTO 2009.

SpotMe és la forma més ràpida de comunicació, interrelació i d'establir relacions en esdeveniments. El dispositiu combina networking social mitjançant una base de dades fotogràfica, intercanvi de missatges, radar de localització de persones, funció única de “Spotting” i targeta de presentació electrònica intercanviable, disposa d'una agenda personalitzada de cada participant, resposta d'oïdores, sessions Q&A, missatgeria, i molt més.

Per primera vegada en les Illes Balears, SpotMe – desenvolupat amb tecnologia Suïssa – ha estat present en diversos esdeveniments des de l'any 2001. El dispositiu és totalment intuïtiu – en solo 5 minuts es pot aprendre a manejar-lo, i se sol utilitzar en esdeveniments d'alt nivell que tenen lloc al voltant del món, sent utilitzat normalment per més del 95% dels assistents, 20 vegades al dia en terme mitjà. SpotMe és considerat el nombre uneixo pels experts, i normalment disposa dels millors ràtios de feedback dels assistents.

En podeu llegir més aquí.

----

SpotMe es el dispositivo de comunicación seleccionado por la organización del Seminario INTO con el objetivo de abrir nuevas líneas comunicativas y animar a los asistentes del evento a tomar parte en el Seminario Internacional de Innovación y Turismo INTO 2009.

SpotMe es la forma más rápida de comunicación, interrelación y de establecer relaciones en eventos. El dispositivo combina networking social mediante una base de datos fotográfica, intercambio de mensajes, radar de localización de personas, función única de “Spotting” y tarjeta de presentación electrónica intercambiable, dispone de una agenda personalizada de cada participante, respuesta de oyentes, sesiones Q&A, mensajería, y mucho más.

Por primera vez en las Islas Baleares, SpotMe – desarrollado con tecnología Suiza – ha estado presente en diversos eventos desde el año 2001. El dispositivo es totalmente intuitivo – en solo 5 minutos se puede aprender a manejarlo, y se suele utilizar en eventos de alto nivel que tienen lugar alrededor del mundo, siendo utilizado normalmente por más del 95% de los asistentes, 20 veces al día en promedio. SpotMe es considerado el número uno por los expertos, y normalmente dispone de los mejores ratios de feedback de los asistentes.

Podeu llegir-ne més aquí.

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS