Administrar

Tallers sobre identitat i reputació digital a KBUÑS 2009 (Gijón)

josomid | 20 Setembre, 2009 18:21 | latafanera.cat

KBÑS2009 Margalida Castells i Bel Llodrà, comissàries de l'exposició "I tu, qui ets a Internet? sobre identitat digital han estat convidades per oferir uns tallers sobre identitat i reputació digital als Encuentros Internacionales de Juventud Cabueñes 2009.

Internet està permetent que persones de qualsevol lloc del món es relacionin entre elles de manera totalment virtual. Per interrelacionar-se en aquestes noves comunitats i xarxes socials, s' introdueixen dades, fotografies, se fan comentaris, s'agreguen a grups, en definitiva, les persones que participen es creen una identitat digital. Altres també poden introduir informació sobre nosaltres, i al igual que nosaltres avaluem aportacions i opinions d'altres persones, aquestes persones ens avaluen a nosaltres. Tota aquesta informació conforma la creació de la identitat i la reputació digital.

Durant els cursos s'exposaran les característiques que conformaran la identitat digital, els espais virtuals on se interactua deixant rastres de qui som i eines i metodologies per mesurar la reputació a la xarxa.

Els assistents a les xerrades podran participar en l'enquesta sobre la identitat digital "Qui ets a Internet?". Tu també pots contestar l'enquesta, que pots trobar aquí.

Lloc: Encuentros Internacionales de Juventud Cabueñes 2009. Laboral Ciudad de la Cultura, Gijón

Dates: 21 - 24 de setembre

Horari: Consultar horaris http://www.cabuenes.org/

Organitza: Encuentros Internacionales de Juventud Cabueñes 2009

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS