Administrar

Nous horitzons - Nuevos horizontes

josomid | 27 Juny, 2009 11:57 | latafanera.cat

INTO2009

La Direcció General de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació (Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació) del Govern de les Illes Balears m’ha convidat a prendre part del VI Seminari INTO “Turisme i les Noves Fronteres Tecnològiques. Innovació basada en el Consumidor“, que tindrà lloc a Palma de Mallorca els dies 21, 22 i 23 d’octubre de 2009. La meva participació en aquest projecte consistirà en difondre i compensar les activitats d’aquest esdeveniment, mitjançant aquest blog i els meus altres perfils a la xarxa (youtube, facebook, fotolog, twitter, del.ici.ous) i també asistir als tres dies de Seminari, per prendre nota de les aportacions i recollir les preguntes que els internautes vulguin adreçar als ponents.

La Direcció General de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació del Govern de les Illes Balears, organitza enguany el VI Seminari Internacional en Innovació i Turisme (INTO). L’INTO va néixer l'any 2004 davant la necessitat de crear a les Illes Balears una plataforma de debat de propostes d'investigació i anàlisi crítica de la innovació en els diferents sectors de la indústria turística. Després de cinc edicions, entre 2004 y 2008, el Seminari INTO s'ha consolidat com un fòrum de referència en aquesta matèria. En cada edició es tracten qüestions de màxima actualitat, sobre les quals es debat i s'extreuen noves idees, coneixements i aplicacions pràctiques que poden ser absorbides pel teixit empresarial en forma d'actuacions innovadores. D'aquesta manera, s'enriqueix la cadena de valor del producte turístic.

D’aquí a uns dies vos adelantaré les temàtiques de les sessions que conformaran el seminari, i també anunciaré els ponents ja confirmats. Per ara t’anuncio que a partir d’ara aquest blog serà bilingüe, per facilitar la seva lectura a les persones participants en el Seminari.

----

La Direcció General de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació (Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació) del Govern de les Illes Balears me ha invitado a formar parte del VI Seminario INTO “Turismo y las Nuevas Fronteras Tecnológicas. Innovación basada en el Consumidor“, que tendrá lugar en Palma de Mallorca los días 21, 22 y 23 de octubre de 2009. Mi participación en este proyecto consistirá en difundir y comentar las actividades de este evento, mediante este blog y mis otros perfiles en la red (youtube, facebook, fotolog, twitter, del.ici.ous) y también asistir a los tres dias del Seminario, para ir tomando nota de las aportaciones y recoger las preguntas que los internautas quieran dirigir a los ponentes.

INTO nació en el año 2004 ante la necesidad de crear en las Islas Baleares una plataforma de debate de propuestas de investigación y de análisis crítico de la innovación, en los distintos sectores de la industria turística. Tras cinco ediciones celebradas entre 2004 y 2008, el Seminario INTO se ha consolidado como foro de referencia en esta materia. Cada edición aborda cuestiones de máxima actualidad, sobre las que se debate y se extraen nuevas ideas, conocimientos y aplicaciones prácticas que pueden ser absorbidas por el tejido empresarial en forma de actuaciones innovadoras. De esa manera se enriquece la cadena de valor del producto turístico.

En unos días os adelantaré las temáticas de las sesiones que conformarán el seminario y también anunciaré a los ponentes ya confirmados. Por ahora te comento que a partir de ahora este blog será bilingüe, para facilitar su lectura a todos los participantes del Seminario.

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS