Administrar

Me'n vaig a un congrés a Cáceres.-

josomid | 28 Abril, 2009 13:43 | latafanera.cat

josomid_erisa

M'en vaig a Cáceres (Extremadura), a un congrés sobre presència digital. El dia 8 de maig assistiré, conjuntament amb na Bel Llodrà, cap de comunicació de la Fundació IBIT al congrés promogut per la European Regional Information Society Association ERISA. Aquí trobaràs més informació d'aquesta institució, creada per informar, recolzar i representar les regions europees en el seu camí per la societat de la informació i del coneixement.

Coincidint amb la declaració del 2009 com any de la creativitat i la innovació, el congrés d'enguany porta per títol Fostering regional creativity and innovation, i es centra en els mètodes, les tecnologies i els projectes que poden ajudar a la gent a entrar de manera exitosa a la societat del coneixement. Na Bel Llodrà intervendrà el tercer i darrer matí del congrés, en la sessió que porta per títol People i que està adreçada a mostrar experiències d'inclusió digital. Concretament, entre les 11:10 i les 11:35 hores, Llodrà plantejarà la ponència Fostering digital presence, que anirà seguida d'altres intervencions a càrrec d'especialistes procedents de Suècia i Finlàndia i una taula rodona.

Llodrà explicarà l'experiencia de l'exposició sobre Identitat Digital “I tu qui ets, en Internet?” que reflexiona sobre el procés com les persones es creen i gestionen identitats digitals a partir de l'ús de diferents eines a Internet per a entrar en un procés de socialització i interactuar amb els altres. És important ensenyar a joves i professionals la importància de mantenir una identitat digital òptima perquè no perjudiqui a la seva imatge i a la seva reputació digital. A més, la ponent detallàra un altre projecte, el MediAD, iniciat al 2006, que ha consistit en la creació d'un portal (B2B) en el qual els mitjans de comunicació poden publicar les seves ofertes d'espais publicitaris, i on també les agències i anunciants poden programar les seves campanyes de publicitat on-line. Aquest portal esta especialment pensat pels mitjans locals i el seu ús és gratuït per a tots els usuaris registrats.

Ja vos en contaré més detalls i les conclusions d'aquest viatge, a la tornada.

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS