Administrar

II Curs de Second Life i altres metaversos

josomid | 30 Gener, 2009 20:56 | latafanera.cat

AureA Memotech Foto per gentilesa d'AureA Memotech

Ja finalitza el curs de formació del professorat "Second Life i altres metaversos: aplicacions educatives dels mons virtuals" (30 hores de durada, 8 de les quals són presencials) que entre el dia 2 de novembre i al 30 de gener s'ha desenvolupat mitjançant la plataforma Moodle i sessions inworld a Second Life, així com dues sessions presencials que han tengut lloc els dies 14 de novembre al CEP de Palma i 23 de gener al CEP d’Eivissa -amb el recolzament de transmissió per videoconferència-.

Aquesta activitat ha estat organitzada per l'Obra Social de Sa Nostra en col·laboració amb el CEP de Palma i Eivissa, que han reconegut 3 crèdits de formació del professorat a les devuit persones de l'àmbit docent que s'hi varen inscriure i han arribat a la seva finalització.

La docència ha anat a càrrec de Ruth Martínez, especialista en e-learning i actualment consultora estratègica en innovació educativa. Martínez és llicenciada en Humanitats per la Universidad Carlos III de Madrid i Máster en Dirección Estratégica y Gestión de la Innovación per l'Instituto Universitario de Posgrado. Actualmente és doctoranda en el programa Procesos de Formación en Espacios Virtuales de la Universidad de Salamanca. És coautora del llibre Exprime Second Life, publicat per Ediciones Anaya Multimedia (2007) i en prepara un altre amb el títol provisional de “Mundos Virtuales 3D: una guía para padres y formadores”. Manté el bloc Elearning3d i del bloc del seu avatar AureA Memotech. També és administradora de la xarxa social Virtual Educa.

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS