Administrar

Identitat digital, per Nadal a Eivissa.-

josomid | 23 Desembre, 2008 13:32 | latafanera.cat

Eivissa eivissa

Ahir es va inaugurar l'exposició Identitat digital: i tu qui ets, a Internet? a la sala de cultura de la ciutat d'Eivissa. Així, el projecte ja ha visitat les tres principals illes (Mallorca, març-maig 2008 i Menorca, novembre-desembre 2008 respectivament i per primera vegada podrà ser visitada pel públic pitiús.

La inauguració va tenir lloc a la Sala de Cultura d'Eivissa (Carrer Aragó, 17, d'Eivissa) el 22 de desembre de 2008 a les 11 hores amb l'atenció als sis mitjans de comunicació pitiüsos de ràdio i premsa que s'interesaren pel projecte. Per part de Fundació Sa Nostra hi va assistir Catina Costa, responsable de la sala d'Eivissa; per part de la Fundació IBIT hi assistiren el seu director, Antoni Roig i Bel Llodrà, cap de comunicació i comissària d'aquesta exposició juntament amb la gestora cultural Margalida Castells, també present a l'acte.

Diversos mitjans de comunicació s'han fet ressò d'aquesta inauguració, com Diario de Ibiza (23/XII/2008) que n'ha publicat aquesta notícia, amb una bona fotografia de l'exposició, i una nota sobre jo. Moltes gràcies!

També en parlen avui a les webs de la Fundació IBIT (de la qual n'he extret les fotos que ilustren aquest post) i Sa Nostra.

L'exposició romandrà oberta del 22 de Desembre de 2008 al 31 de Gener de 2009. L'horari de visita és de dilluns a divendres d'11:00 a 13:30 hores i de 17:30 a 20:30 hores. Dissabtes d'11:00 a 13:30 hores. Al llarg del mes de gener tindran lloc activitats educatives (visites guiades i tallers de podcast i videocast) així com un cicle de conferències de 12 hores de durada, sota el títol de "La identitat a la societat xarxa" (del 16 al 29 de gener). Les persones que visitin l'exposició i/o la web d'Identitat digital poden guanya premis tecnològics si participen en el concurs del projecte.

Comentaris

  1. Fotos d'Eivissa

    Aquestes i altres fotos es poden veure a aquesta pàgina:

    http://picasaweb.google.es/belllodrariera/Exposicioidentitateivissa?feat=embedwebsite#

    Gràcies, Bel Llodrà!

    Josomid | 13/01/2009, 14:43
Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS