Administrar

Obrint horitzonts.-

josomid | 24 Octubre, 2008 16:41 | latafanera.cat

josomid

Aquests dies 23 i 24 d'octubre, Bel Llodrà i Margalida Castells han donat a conèixer el concepte Identitat digital i el projecte d'exposició i activitats paral·leles als gestors culturals de les cinc regions que conformen l'àmbit de l'Euroregió -Aragó, Catalunya, Illes Balears, Llenguadoc-Rosselló i Migdia-Pirineus- Podeu llegir el programa complet aquí. En podeu saber més accedint al portal de l'Euroregió.

Les III Jornades Culturals Euroregionals, que enguany estan organitzades per la Direcció General de Cultura del Govern de les Illes Balears i han tengut lloc al Museu Es Baluard de Palma de Mallorca durant els dies 23, 24 i 25 d’octubre de 2008, han estat convocades amb el lema ‘Innovació, investigació i cultura’ és a dir es dediquen enguany a la presentació i difusió de projectes culturals de l’Euroregió que tinguin relació amb la investigació i la innovació. Segons l'organització la investigació i la innovació son dos pilars essencials, claus, per tal que els diferents municipis que conformen aquesta Euroregió puguin ser emergents i sobretot, útils i preparats des del punt de vista dels gestors culturals, per poder atendre a les necessitats de la nova cultura, per poder crear nous camins a recórrer. La importància de conèixer casos pràctics i de poder compartir informació ha estat un dels reptes essencials del projecte d’aquest any.

Les jornades estan assessorades per les diferents associacions de professionals de la gestió cultural de l’Euroregió: GCIB de les Illes Balears, ADMP de Migdia-Pirineus, Procura d’Aragó, APGCC i Transversal de Catalunya i compten amb el patrocini del Govern de les Illes Balears i amb el suport del Museu d’Art Modern i Contemporani Es Baluard.

El projecte identitat digital encaixa completament amb la temàtica d'aquestes jornades per la temàtica analitzada, l'aliança entre institucions, el discurs expositiu i l'intensiva utilització de les noves tecnologies 2.0. Les intervencions de les comissàries de l'exposició són dues: dijous 23 d'octubre, a la sessió de les 19 hores, na Margalida Castells, gestora cultural i sòcia de l'empresa ALEA Serveis Professionals SL, presentà l'estudi de cas: L'exposició Identitat digital: i tu qui ets, a Internet?. Dia 24 d'octubre a les 16 hores, na Bel Llodrà, responsable de Comunicació Digital de la Fundació Ibit dictà la conferència: La gestió de la identitat digital: comunicació i cultura.

Esperam que aquestes presentacions davant de més de 150 professionals i estudiants de la gestió cultural procedents de les cinc regions de l'euroregió contribueixi a la disseminació dels objectius del projecte i potser a la consolidació de noves itineràncies que aportin nous horitzons al projecte a partir del mes de febrer de 2009. FIns aleshores, és a dir, entre novembre de 2008 i gener de 2009, el projecte es troba en itinerància er Menorca i Eivissa.

Comentaris

 1. S'han interessat per tu

  Hola Josomid, algunes persones s'han interessat per tu, qui sap si després d'Evissa et conviden a conèixer món. T'agradaria?

  Bel | 24/10/2008, 18:09
 2. Després d'Eivissa

  Hola Bel. Ara mateix soc a Menorca i t'he de dir que m'ha encantat l'illa. Després he d'anar a Eivissa i per suposat m'encantaria conèixer món, així podria també explicar la importància de gestionar adequadament la identitat digital. Jo vaig començar fa menys d'un any i trob que no m'ha anat gens malament.

  Sabies que Google recupera 8.150 referències amb el meu nom... estic impressionat.

  Josomid | 07/11/2008, 17:42
Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS