Administrar

Jo, Josomid, a Urbanlabs

josomid | 10 Octubre, 2008 09:51 | latafanera.cat

Ahir al capvespre vaig ser presentat a l'Urbanlabs amb una xarxa relàmpago. Quan escoltava que deien sobre mi em sentia com si estàs dins un anunci de publicitat. En menys de 5 minuts havien de convèncer a l'audiència que jo era un bon exemple de projecció i gestió d'una identitat digital per dos motius:

a) Puc fer entendre a l'adolescència que tenguin cura de la imatge que projecten a través d'Internet, en un moment de les seves vides on encara s'estan construint la seva pròpia identitat: Un maniquí com jo no sortiria al mostrador de qualsevol manera, i més tenint en compte, que a Internet les imatges hi poden restar per sempre.

b) Puc donar pautes a les persones que volen ser reconegudes pels altres com ho poden fer amb les eines que tenen a la seva disposició per fer-se veure, fer-se visibles i ser reconeguts. Això són les pautes per gestionar una identitat digital. Serveix d'exemple l'estratègia que jo he seguit per arribar-me a convertir en l'amfitrió d'una exposició sobre identitat digital, que molt aviat arribarà a Menorca i després a Eivissa.

Comentaris

  1. El video de la xerrada

    He trobat un vídeo sobre aquesta xerrada, ara puc saber el que la ponent va contar :-)

    http://www.urbanlabs.net/index.php/Charla_rel%C3%A1mpago

    Josomid | 07/11/2008, 17:44
Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS