Administrar

Treballadors i empreses necessiten gestionar la identitat digital.-

josomid | 25 Agost, 2008 15:04 | latafanera.cat

elearning papers identitat digital josomid

Bel Llodrà i Margalida Castells -comissàries de l'exposició Identitat Digital- han enviat a la revista Elearning Papers un article sobre aquest projecte, que porta per títol "Digital Identity: You are the Information and the Knowledge that you Share"

La Revista Elearning Papers és un canal d'intercanvi d'informació sobre e-learning a Europa. Els seus articles presenten diversos punts de vista sobre la situació actual i les tendències de l'elearning en diversos contextos: escola, universitat, empreses, institucions i societat civil. Vol potenciar l'aprenentatge permanent en el camp de les TIC especialment en quatre àrees d'interés: comunitat escolar, educació superior, formació i treball, i aprenentatge i societat.

El dia 30 de setembre es sabrà si aquest article formarà part del proper número de la revista, el número 11, que es centrarà en les oportunitats i estratègies d'aprenentatge al llarg de la vida i dins el món laboral. Aquest volum analitzarà la importància de l'aprenentatge al llarg de la vida per adaptar contiuament les qualificacions profesionals al reptes sociolaborals actuals. La utilització de les TIC és essencial per desenvolupar entorns d'aprenentatge individuals, modulars, integrats i adaptats a les necessitats formatives en el lloc de feina, vinculats a les necessitats productives de les empreses.

Les autores de l'article posen l'accent en la necessitat de crear processos d'aprenentatge formals i informals centrats en crear i gestionar adequadament la identitat digital. El e-portfolio o curriculum vitae digital és una part de nosaltres. També necessitam disposar d'una identitat digital per accedir i participar a comunitats de pràctica, ambients d'aprenentatge virtual, espais de joc virtualcreixent necessitat de disposar d'un currículum vitae digital. La informació que Internet allotja sobre nosaltres -creada per tercers- també forma part de la nostra identitat.

El proper número de la revista, pel qual ara s'accepten contribucions, es dedicarà a l'Alfabetització digital. En podeu llegir més i presentar contribucions aquí.

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS