Administrar

El projecte Identitat Digital viatja a Astúries.-

josomid | 29 Agost, 2008 14:08 | latafanera.cat

Cabueñes 2008 Bel Llodrà Identitat Digital Josomid

Na Bel Llodrà, cap de Comunicació Digital de la Fundació IBIT i comissària de l'exposició Identitat Digital, farà un taller sobre la Identitat digital als XXVI Encuentros Internacionales de Juventud de Cabueñes, que tindran lloc a La Laboral entre el 22 i el 26 de setembre.

Els continguts d'aquesta edició tenen a veure amb tres aspectes: Les TIC i la societat de la informació; la perspectiva de gènere i les efemèrides del 2008 Any Internacional del Planeta Terra i Any Europeu del Diàleg Intercultural. Cada tema s'abordarà mitjançant Encontres i Tallers. Podeu consultar els continguts dels Encontres TIC aquí i els continguts dels Tallers aquí. Més de 150 persones s'han apuntat a les jornades.

El resum del taller diu així: "Qui sóc en Internet? Com em veuen els altres -amics, familiars, caps, col·laboradors- en el ciberespai? Entre els joves tenim una gran falta de consciència sobre el crucial del tema i de la naturalesa documental i pública d'Internet. Els i les joves no ens preocupa introduir les nostres dades reals, fotografies compromeses (o no) i no som conscients que en Internet res no s'esborra i que el passat pot ser una gran llosa (o una bona palanca). Estem a temps de no fastiguejar-la i projectar-nos a la xarxa de forma òptima. Mans a l'obra: construïm i gestionem la nostra flamant identitat digital. Josomid, el maniquí més famós de la xarxa, ja ho està fent, vegem el seu exemple."

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS