Administrar

El blocaire, neix o es fa?.-

josomid | 17 Maig, 2008 10:36 | latafanera.cat

El proper dijous 22 de maig, dins el programa d'activitats entorn a l'exposició de la identitat digital hi ha prevista una taula rodona de blocaires, és a dir persones que escriuen un bloc. Em sembla interessant conèixer què impulsa una persona internauta a escriure regularment els seus pensaments i opinions o oferir informació detallada de qui és i què fa, a la xarxa. Quin fet concret els fa començar a publicar-ho? Quina relació estableixen amb altres blocaires o amb les persones lectores del seu bloc?

De fet, el meu interés sobre l'univers bloc, allò que alguns diuen blogosfera i d'altres blogocosa, vé d'enfora. El dia 2 de març vaig començar un mem - una conversa distribuïda que comença en un bloc i es va contagiant a d'altres, com estratègia per fer crèixer una xarxa social i rebre més visites- a partir d'un qüestionari de deu preguntes que vaig convidar a seguir a cinc blocaires (Elena Vera, La Mujer Trampa, Oscar Barber, na Nicole i en Rafel Tudurí). Dies després vaig analitzar quin recorregut havia realitzat.

Avui me pareix oportú plantejar les mateixes deu preguntes als tres blocaires de la taula rodona de dijous: Climent Picornell, Antonio Fernández Coca i Antoni Roig.

Els convido a fer un post en els seus blocs contestant aquestes qüestions: 1.- Quant temps portes com a blocaire? 2.- Com et vas assabentar de l'existència dels blocs? 3.- Què és el que més t'agrada del teu bloc? 4.- Recomana’m 5 blocs que segueixis amb freqüència. 5.- Ets lector anònim d'algun bloc? 6.- Alguns blocs que et despertin especial simpatia. 7.- Amb quins 5 blocaires te n'aniries de gresca? 8.- Recomana’m una eina d’internet. 9.- Recomana’m un vídeo d’especial interés. 10.- Tria entre 3 i 5 blocaires perque contestin aquestes preguntes en els seus blocs.

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS