Administrar

Donant a conèixer el projecte fora de Mallorca.-

josomid | 09 Maig, 2008 09:27 | latafanera.cat

Han parlat de mí en el magazine setmanal de televisió BLOC.TDI, un programa cultural que s'emet a les televisions del Pirineu, Mediterrània, Costa Brava, Vallès, Lleida, Catalunya Central, Ebre, Balears, Catalunya Nord, Llobregat i l'Alguer i que també es pot veure al seu canal de youtube. BLOC.TDI vol ser una finestra a la gent de les comarques que abasten les televisions de la TDI, prestant una atenció molt especial als continguts més propers i joves. Ho fa donant una ullada als weblogs personals de la gent d’aquestes comarques; en format “blog”: “posts” molt visuals, curts i que recomanin experiències, activitats, idees…

Aqui en teniu la prova, parlen de l'exposició Identitat Digital, del meu bloc i del meu canal de vídeo a Youtube (entre el minut 5:25 i el minut 8:20):

També en parlen en el bloc d'aquest programa, justament en aquest post.

Moltes gràcies per fer-vos ressò de l'exposició!

Comentaris

  1. Bloc.tdi

    Gràcies a tu! Ens van agradar molt els videos del maniquí, l'estil, el missatge... La mostra d'Identitat Digital ens ha semblat molt interessant i volíem posar el nostre granet de sorra per potenciar activitats enriquidores fora de les grans capitals.
    No dubtis a avisar-nos de qualsevol altre activitat que realitzeu; estarem encantats de citar-la al nostre programa.

    Gràcies pel post!

    Helena | 09/05/2008, 10:30
Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS