Administrar

Penjar videos personals aporta molts detalls de qui ets.-

josomid | 08 Maig, 2008 19:37 | latafanera.cat

Per tancar el cicle de xerrades taller sobre la construcció de la identitat digital, dimarts 13 de març tendrem en el Centre de Cultura Sa Nostra de Palma la intervenció de Daniel Ian Tompkins, productor i gestor de projectes de l'empresa Fundición Gráfica, qui ens parlarà de Videocasting : enregistrar i difondre continguts en vídeo.

Segons Tompkins, "la naturalesa de la informació personal està canviant en l’era de la Web 2.0. Blocaires descriuen la seva vida diària, gustos, orientació política, etc., i moltes vegades ho acompanyen de fotos o videos. Els perfils que es creen en les xarxes revelen dades relacionades amb interessos, amics, companys de feina, familiars, coneguts, ect. Una part fonamental a la nova era de la comunicació és el videocast, una nova forma d'autoproducció de continguts audiovisuals. El taller explica com realitzar un videocast, com publicar-ho, a on, explica les repercussions que pot tenir i mostra exemples coneguts de l'autoproducció."

Josomid

El videocast és una forma evident de projecció de la identitat digital, per això en aquesta exposició se'n parla sovint. Dissabte 17 de maig, Dia d'Internet, es faran tallers de videocast, als que poden assistir totes aquelles persones interessades en conèixer com crear i compartir continguts videogràfics mitjançant la xarxa, però també per prendre consciència de que penjar imatges d'un mateix éns dóna visibilitat alhora que fragilitat.

Aprofito per recordar-te que també s'ofereixen tallers de videocast per a grups escolars d'educació secundària, batxillerat, formació professional i formació de persones adultes. També se fan visites guiades i tallers de podcast. Si n'estau interessats contactau amb el 971 725210 i vos en donaran més detalls. Aquests tallers són gratuïts, duren uns 90 minuts i es poden reservar fins al 24 de maig, de dilluns a dissabte, en horari de matí i horabaixa (hores a concretar). El taller es completa, optativament, amb la realització d’una visita guiada.

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS