Administrar

Notícies en la Xarxa·-

josomid | 18 Març, 2008 21:32 | latafanera.cat

Avui llegia diferents articles de la premsa digital. He trobat algunes referències a l'exposició "I tu qui ets, a Internet?". El diari de Balears publica una notícia sobre l'exposició amb el títol "La realitat dels mons virtuals propers" Al diario de Mallorca, M.Elena Vallés publicà la notícia de la inauguració i a més fa un article d'opinió sobre la identitat digital mitjançant una història sobre identitats mal gestionades i com poden afectar a un individu. A més, també he llegit un article molt interessant que explica que els usuaris d'Internet són més actius, tenen més amics, estan més implicats a la vida política i tenen menys depresions, segons conclou l'informe Projecte Internet Catalunya (PIC).

El que més m'agrada d'Internet és llegir la premsa per estar ben informat, i llegir els blocs de diferents persones, als que estic suscrit a les RSS.

Encara que dos de cada tres internautes (68%) que consulten les edicions digitals dels diaris aseguren preferir, malgrat tot, la premsa en paper. I tu?

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS