Administrar

Un recorregut per l'exposició ·-

josomid | 17 Març, 2008 15:31 | latafanera.cat

Ja he rebut visites aquests dies a l'exposició! Molts s'han animat a venir a veure què és aixó de la identitat digital i sobretot com es transllada aquest concepte en una mostra física. El recorregut s'estructura en sis àmbits en els que es van explicant detalladament com cream la nostra identitat dins la Xarxa. Aquesta exposició és diferent: aqui pots tocar, explorar, navegar i fins i tot concursar. Pots deixar el teu catàleg d'identitats i veure els dels altres visitants. També pots practicar una mica de cotisurfing cercant a algú que coneixes. No ho has fet mai? També hi ha espai per parlar dels móns virtuals, un tema que no coneixia i que he descobert en aquesta exposició. Aqui pots entrar-ne a un i veure com és.

Conèixer els avantages i riscos de la presència a la Xarxa és essencial per poder gestionar bé la teva identitat digital. Dominar les formes i les eines que aqui es mostren poden fer que el visitant se'n adoni de la importància d'una bona gestió de la seva identitat dins l'era de la informació.

Comentaris

 1. Re: Un recorregut per l'exposició ·-

  Me gusta tu bloc i como explicas las cosas.
  Pero com te arreglas con una sola mano?

  cHrisTiAn | 17/03/2008, 16:08
 2. Recorregut per l'exposició

  Hola Josomid
  en Benjamí te va fer unes quantes fotografies.
  http://www.flickr.com/photos/benjami/sets/72157604120171076/

  Bel | 18/03/2008, 08:01
 3. Visita a l'exposició

  Hola Josomid, tot i que fa temps que te seguesc avui és el primer dia que t'escric. Vaig visitar l'exposició i me semblà molt interessant tant el concepte com el resultat formal. És un tema molt interessant i de primera necessitat divulgar. Des d'aqui vull animar a tots els ciutadans de Mallorca i, a través de la web, a tots els cibernautes del món a visitar activament l'exposició i participar de les activitats ja que crec que són un complement imprescindible per a una total immersió en el tema. Enhorabona i molta sort Josomid en la divulgació de la identitat digital.

  Francine | 19/03/2008, 10:23
Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS