Administrar

Aquest som jo, en Jo Som I.D.

josomid | 14 Març, 2008 23:54 | latafanera.cat

Després de la celebració de la inauguració de l'exposició comença per a mi la meva tasca que és anar comentant tot allò que succeeix a l'exposició.

La inauguració va tenir lloc el passat dia 13 al Centre de Cultura de "Sa Nostra". L'acte va reunir molta gent que em saludava i aprofitava de fer-se fotos amb mi. Tot l'equip està molt content amb la participació i la resposta de la gent. Just ara comença la feina de veritat: donar a conèixer totes les activitats que inclou el projecte i fer que tothom gaudeixi d'una exposició en la que es podrà reflexionar sobre la gestió de la identitat a la Xarxa.

Per què un maniquí?

Aquesta exposició necessitava un personatge per posar exemples d'identitat digital (nicks, cc, avatar, relacions, reputació,...). algú va pensar amb mi, un maniquí, amorf, asexual, sense identitat, sense amics, algú que s'havia de construir una imatge i una identitat des del principi per servir d'exemple i de reclam. I aquest som jo, en Josomid. Jo sabia que era més que un simple maniquí, com hi ha gent que és més que un simple navegant d'Internet. Tenim en comú que ens estam construint la nostra identitat i reputació digital. En aquesta exposició de la Fundació Sa Nostra i la Fundació IBIT explicarem com. A partir d’avui us aniré informant de tots els esdeveniments d’aquest projecte. Us convido a participar activament, ja que fins i tot hi ha un concurs a on es sortegen molts de premis tecnològics.

Comentaris

 1. Re: Aquest som jo, en Jo Som I.D.

  molt bé Josomid. ja tenc ganes de veure-t en "persona".

  UepTomeu | 16/03/2008, 00:30
 2. felicitats!

  moltes felicitats per tot el que t'està passant, t'ho has currat.....ara falta respondre!

  gou | 16/03/2008, 17:41
 3. asexual?

  crec que asexual no podem considerarte amic josomid, entre les cames tens un bon protuberi!!

  juanRamon | 17/03/2008, 12:20
Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS