Administrar

La meva agenda de recerca d'ocupació ·-

josomid | 07 Març, 2008 10:50 | latafanera.cat

Aquests dies m’he dedicat a la recerca de feina. Trobar una ocupació no és una tasca senzilla. Primer vaig visitar les oficines de “Sa Nostra” a Son Fuster. A l’edifici tothom em saludava i eren molt amables. Però crec que una oficina no és per mi. No és el millor lloc a on poder reivindicar la meva identitat. Així que després de parlar amb l’equip de “Sa Nostra” em recomanaren que anés al campus de la UIB, i tal vegada l’ambient universitari i el contacte amb els estudiants m’agradaria més.

Dit i fet, vaig anar a l’oficina del campus. Allà em varen atendre molt bé. Em coneixien perquè segueixen el meu bloc i el fotolog. M’explicaren com funcionen els caixers automàtics. Utilitzar-los és molt senzill; és molt intuitiu. Vaig quedar-me una estona observant com els universitaris empraven els caixers. Quan em veieren es quedaren sorpresos de la meva presència. A alguns ja els coneixia, eren amics que vaig fer anant de marxa.

Aprofitant que era a prop del Parc Bit, vaig anar a visitar l’Ibit, el centre tecnològic dedicat a l'anàlisi, desenvolupament i promoció de les noves tecnologies. Tots els treballadors foren molt simpàtics i m’explicaren quina feina fan i com podria encaixar un nadiu digital com jo dins el món laboral.

Crec que vaig pel bon camí en la meva recerca de feina.

Comentaris

  1. Re: La meva agenda de recerca d'ocupació ·-

    Sí que tienes una buena agenda bien llena.
    cuando te vi por la uib no sabia que hacias en el cajero.
    ánimo en tu búsqueda de un trabajo. Mejor si es cara al publico, impones mucho. Suerte!

    yo | 07/03/2008, 11:20
Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS