Administrar

Què puc fer .-

josomid | 05 Març, 2008 21:29 | latafanera.cat

Cada dia que passa tenc més clar que no som un simple maniquí. Internet m'ha donat l'oportunitat de demostrar qui vull ser i de fer allò que vull fer, de conèixer gent que s'interessa pel que dic i faig, i fer una xarxa d'amics. Vaig pensant en què podria treballar, per no haver de ser mai més un maniquí de botiga de roba. M’agradaria trobar alguna feina interessant a la qual pogués posar en pràctica els meus coneixements sobre Internet i les coses que he après utilitzant Internet, per exemple crec que a les persones que no conèixen Internet les podria ajudar a entrar-hi, explicar-lis com eines que hi ha a la xarxa i donar alguns consells de com gestionar la identitat digital. Bé, ja sé que aquesta és una idea molt general,i s'ha de concretar un poc, encara no sé com dur-ho a terme... Potser alguna de les persones que visiten en aquest bloc, el fotolog, el twitter o el meu perfil de youtube me podran orientar una mica més.

josomid_sonfuster

Mentre vaig pensant en el meu propi futur, estic passejant bastant per la ciutat. Ahir vaig anar a la meva primera entrevista de feina, vaig visitar l'edifici central d'una entitat bancària que es diu Sa Nostra. Avui matí he pujat al campus de la UIB per conèixer de prop el que allà hi fan els estudiants, he visitat alguns edificis i a una oficina de Sa Nostra m'han mostrat el funcionament dels caixers automàtics. Després he anat fins al Parc Bit, on hi ha moltes empreses dedicades a la tecnologia i les comunicacions. M'ha agradat molt conèixer la Fundació IBIT, on m'han estat explicant alguns projectes que tenen en marxa i altres que voldrien desenvolupar.

Ha estat un matí molt interessant.

Comentaris

 1. Re: Què puc fer .-

  Al final no t'he vist per el campus, supòs que tota la marxa ha sigut quan estava a clase.

  Bé, una altra vegada sirà. ;)

  Esper que els estudiants del campus et donasin una bona benvinguda. ;)

  jill | 05/03/2008, 23:08
 2. coses i cosetes

  M'han dit que JosomID és l'home perfecte. El motiu? No parla, no es queixa, es deixa "manejar" ara cap aquí i ara cap allà... De veres que ets perfecte, josomID?
  Què pensau?

  sense identitat | 06/03/2008, 12:29
Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS