Administrar

Converses distribuïdes ·-

josomid | 02 Març, 2008 22:47 | latafanera.cat

Arrel dels comentaris que em fan sobre el fet de fer-me famós només vull dir que en realitat no cerc la fama, vull demostrar que no som un simple maniquí. Per això estic cercant una ocupació. M'han recomanat que vagi a diversos llocs de Palma per aconseguir-la. Dimecres dia 5 aniré a l'oficina de "Sa Nostra" de la UIB i ja que estic a prop, també visitaré la Fundació Ibit.

M'ha cridat molt l'atenció això que em van comentar sobre les converses distribuïdes. Són els mems, una mena de converses que es creen a un bloc i es van contagiant a d'altres. És una manera de fer crèixer la teva xarxa social, i rebre més visites. Seguint els consells que m'han donat inicio un mem, a veure fins a on arriba:

1.- Quant temps portes com a blocaire? Molt poc. Cosa d'un mes.

2.- Com et vas assabentar de l'existència dels blocs? Un al.lot que em va rescatar dels fems i em va explicar això d'Internet i la facilitat que donaven els blocs per donar-se a conèixer compartint interessos, reflexions, pensaments, anècdotes, aventures,...

3.- Què és el que més t'agrada del teu bloc? Els comentaris que m'hi deixen.

4.- Recomana’m 5 blocs que segueixis amb freqüència: K-Government, Marc Vidal, el bloc de Manfatta, Bitassa a lloure i ETC Territorio Creativo.

5.- Ets lector anònim d'algun bloc? Sóc lector anònim de blocs, pero si deixo un comentari, ho signo amb el meu nom (Josomid).

6.- Alguns blocs que et despertin especial simpatia. Ufff, n'hi ha molts, especialment els d'en Miquel Mestre, na Neus Arqués, n'Oriol Lloret, en Raúl Hernández, en Vicent Partal, n'Elena Vera, en Matías Vallés i en Llorenç Valverde.

7.- Amb quins 5 blocaires te n'aniries de gresca? Ricardo Galli , Andreu Llabrés, Antonio Fernández Coca, Jill, la mujer trampa, que em té encisat i amb na Marisa- likeagoodgirl que tenc unes ganes loques de conèixer-la.

8.- Recomana’m una eina d’internet: Uf. No sé per on començar. Totes tenen la seva utilitat. Però diria que m'agrada observar el món des de les altures amb Google Earth.

9.- Recomana’m un vídeo d’especial interés: Aquest m'encanta. He après molt. No sé encara si és molt ciència ficció però qui sap: Epic, como sera Internet hacia el 2015? Aquest altre també: Prometeus - La Revolucion de los Medios I quan estic saturat d'Internet m'agrada recordar com és la vida fora de la xarxa: Sunscreen.

10.- Tria entre 3 i 5 blocaires perque contestin aquestes preguntes en els seus blocs: Elena Vera, La Mujer Trampa, Oscar Barber, na Nicole i en Rafel Tudurí.

Comentaris

 1. Encantats

  Josomid,

  encantats de saber que ens llegeixes. Salutacions des de Barcelona.

  Neus | 04/03/2008, 11:33
 2. Re: Converses distribuïdes ·-

  A mi també m'agradaria coneixer-te. Miraré de pasar-me per Sa Nostra demá ;)

  Marisa | 04/03/2008, 22:36
 3. Converses distribuïdes

  Hola Josomid, gracias por la invitación a responder a las preguntas, y como bien dices, si puede ser atractivo para atraer nuevas visitas.

  Reflexión: Tengo que leer mas blogs personales :D

  Rafael Tuduri | 05/03/2008, 12:23
 4. Re: Converses distribuïdes ·-

  quan vulguis anam de marxa tots plegat , ja veuràs quines rialles !!!!
  m´Apunt

  Andreu Llabres | 05/04/2008, 23:34
Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS