Administrar

Vull tenir amics

josomid | 07 Febrer, 2008 13:48 | latafanera.cat

Avui m'han abandonat en un contenidor. No sé ben bé on som. Devora jo hi ha diaris vells i un ordinador. Tampoc sé qui som, som un maniquí però crec que no som un simple maniqui. Estic tot sol i no tenc amics. M'han dit que a Internet és fàcil fer amics. M'agradaria trobar gent que m'ajudi a crear-me una identitat. Vull ser algú.Vull conèixer món i fer amics. M'encantaria tenir milers d'amics.

Comentaris

 1. Re: Vull tenir amics

  hola josomid. crec que puc ajudar-te una mica. crec que el millor és que entris a les pàgines més visitades per la gent. si algú vol tenir presència i existir a internet ha de tenir un e-mail i ha de tenir un espai on mostrar el què fa. navega i investiga.

  maya | 07/02/2008, 14:40
 2. Re: Vull tenir amics

  Ohh! Jo també vull ser amiga teva!

  Estic d'acord amb Josomid amb aixo que entris a les pàgines més visitades per la gent. Si comentes a altres blogs els altres bloggers solen pasar-se per el teu blog per veure si el contingut els hi és interesant. Si és així segur que tindràs un munt de nous amics en un "no res".

  Jill Bioskop | 10/02/2008, 21:00
 3. Re: Vull tenir amics

  Perdona, he tingut un atac de tonteria. Estic d'acord amb Maya xD

  Jill Bioskop | 10/02/2008, 21:01
 4. Re: Vull tenir amics

  Yo puedo ser tu amiga.

  nicole | 11/02/2008, 12:37
 5. Re: Vull tenir amics

  no només és tenir a amics a Internet. Pensa que Internet pot ser molt absorbent. Arribarà un moment que estaràs tan absorbit pel ciberespai que necessitaràs alguna cosa més física per desconnectar i espassar-te els nervis.

  Si algun dia vols tornar a sortir i gaudir del món físic sense estar tancat darrera un mostrador jo te convid a collir ametlles.

  foravila | 12/02/2008, 08:45
Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS