Administrar

Taller de podcast a Eivissa.-

josomid | 05 Febrer, 2009 19:10 | latafanera.cat

Vos convido a escoltar i veure aquest vídeo, un fragment del taller que 00podcast va impartir a la Sala de Cultura d'Eivissa el dia 29 de gener, en el marc de les activitats paral·leles de l'exposició Identitat digital: i tu qui ets a Internet? amb les que es volia aprofundir en diversos conceptes relacionats amb la identitat a la societat xarxa, com pugui ser la identitat podcaster.

Aqui teniu dos podcasters, en Tomeu Fiol i en Gerardo Ratto, que conjuntament amb en Jesús Cortés creen quinzenalment el podcast titulat 00podcast. Ells mateixos en parlen en el seu blog i també al blog d'Artífices, l'empresa que gestionen Fiol i Cortés. També podeu escoltar l'episodi 053 sencer aquí.

Els hi vull donar les gràcies per tot el que m'han ensenyat; ara jo també podria fer el meu propi podcast, si m'ho proposàs. Ha estat fantàstic conèixer-vos!.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS