Administrar

Identitat digital, per Nadal a Eivissa.-

josomid | 23 Desembre, 2008 13:32 | latafanera.cat

Eivissa eivissa

Ahir es va inaugurar l'exposició Identitat digital: i tu qui ets, a Internet? a la sala de cultura de la ciutat d'Eivissa. Així, el projecte ja ha visitat les tres principals illes (Mallorca, març-maig 2008 i Menorca, novembre-desembre 2008 respectivament i per primera vegada podrà ser visitada pel públic pitiús.

La inauguració va tenir lloc a la Sala de Cultura d'Eivissa (Carrer Aragó, 17, d'Eivissa) el 22 de desembre de 2008 a les 11 hores amb l'atenció als sis mitjans de comunicació pitiüsos de ràdio i premsa que s'interesaren pel projecte. Per part de Fundació Sa Nostra hi va assistir Catina Costa, responsable de la sala d'Eivissa; per part de la Fundació IBIT hi assistiren el seu director, Antoni Roig i Bel Llodrà, cap de comunicació i comissària d'aquesta exposició juntament amb la gestora cultural Margalida Castells, també present a l'acte.

Diversos mitjans de comunicació s'han fet ressò d'aquesta inauguració, com Diario de Ibiza (23/XII/2008) que n'ha publicat aquesta notícia, amb una bona fotografia de l'exposició, i una nota sobre jo. Moltes gràcies!

També en parlen avui a les webs de la Fundació IBIT (de la qual n'he extret les fotos que ilustren aquest post) i Sa Nostra.

L'exposició romandrà oberta del 22 de Desembre de 2008 al 31 de Gener de 2009. L'horari de visita és de dilluns a divendres d'11:00 a 13:30 hores i de 17:30 a 20:30 hores. Dissabtes d'11:00 a 13:30 hores. Al llarg del mes de gener tindran lloc activitats educatives (visites guiades i tallers de podcast i videocast) així com un cicle de conferències de 12 hores de durada, sota el títol de "La identitat a la societat xarxa" (del 16 al 29 de gener). Les persones que visitin l'exposició i/o la web d'Identitat digital poden guanya premis tecnològics si participen en el concurs del projecte.

Conferències: La identitat a la societat xarxa.-

josomid | 18 Desembre, 2008 18:01 | latafanera.cat

En el marc de la itinerància de l'exposició Identitat digital a l'illa d'Eivissa, tindrà lloc el cicle de conferències La identitat a la societat xarxa, entre el 16 i el 29 de gener, i que comptarà amb els següents ponents:

*Divendres 16 de gener, de 16,30 a 20,30 hores

Bel Llodrà i Margalida Castells (comissàries de l'exposició): Visita guiada i xerrada: visibilitat, credibilitat i reputació a la xarxa. Josomid com exemple

Joan Mayans i Planells (Observatori de la Cibersocietat) Identitat 2.0: enginy de màrqueting o realitat sociocultural?

*Dijous 22 de gener, de 16,30 a 20,30 hores

Benjamí Villoslada (Bitassa): Eines de la web 2.0 per a la construcció de la identitat digital.

Bartomeu Mut (Projecte Xarxa Segura, UIB): Preservar la identitat dels menors: consells per a pares i educadors.

*Dijous 29 de gener, de 16,30 a 20,30 hores

Tomeu Fiol i Gerardo Ratto (00podcast) Podcast: crear, compartir i escoltar arxius d'àudio (Activitat en castellà).

Jordi Salewski (geògraf i blocaire) i Antoni Roig (Fundació IBIT) Taula rodona: la identitat blocaire.

Entrada lliure. Aforament limitat. Reconegut 1 crèdit de formació al professorat. Les persones no docents podran rebre un certificat si s'inscriuen amb anterioritat i assisteixen al 80% del cicle.

Per a més informació i inscripcions es pot contactar amb la Sala de Cultura “Sa Nostra” d'Eivissa (Carrer Aragó, 17, 07800 Eivissa), telefònicament 971 30 52 39 o mitjançant l'adreça electrònica cultura.eivissa@fundacio.sanostra.es

Identitat digital arriba a Eivissa.-

josomid | 15 Desembre, 2008 17:45 | latafanera.cat

eivissa Fulletó complet, aquí.

L'exposició ha estat organitzada per Fundació Sa Nostra i Fundació IBIT amb la finalitat de reduir la fractura digital, fomentar l'alfabetització digital i conscienciar la ciutadania envers la importància de crear i gestionar adequadament la pròpia identitat dins la societat xarxa.

La inauguració tindrà lloc a la Sala de Cultura d'Eivissa (Carrer Aragó, 17, d'Eivissa) el 22 de desembre de 2008. L'exposició romandrà oberta fins al 31 de gener. L'horari de visita és de dilluns a divendres d'11:00 a 13:30 hores i de 17:30 a 20:30 hores. Dissabtes d'11:00 a 13:30 hores.

Al llarg del mes de gener tindran lloc activitats educatives (visites guiades i tallers de podcast i videocast) així com un cicle de conferències de 12 hores de durada, sota el títol de "La identitat a la societat xarxa" (del 16 al 29 de gener).

Les persones que visitin l'exposició i/o la web d'Identitat digital poden guanya premis tecnològics si participen en el concurs del projecte.

Hom es pot subscriure a les novetats del projecte, en format blog, fotolog, canal Youtube i canal Twitter.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS