Administrar

Xerrada de podcast a Menorca.-

josomid | 24 Novembre, 2008 11:52 | latafanera.cat

00podcast.es amb la col·laboració de l'empresa de disseny de pàgines web Artífices.net va realitzar dijous passat una xerrada sobre creació de podcast i la seva inclusió als blocs. Aquí podeu trobar algunes imatges i vídeos de la sessió, que els mateixos ponents - Bartomeu Fiol, Gerardo Ratto, a la taula, i Jesús Cortés, a la part tècnica- han tengut la gentilesa de pujar. Aquestes fotos les podeu trobar aquí.Aquí teniu els ponents visitant l'exposició a Maó (Menorca)

podcast

Aquest i altres vídeos els podeu trobar aquí.

Exemples d’identitat digital.-

josomid | 21 Novembre, 2008 20:16 | latafanera.cat

Hem pujat al perfil de Youtube els catorze vídeos que es poden trobar dins l'exposició Identitat digital, en el que es mostren i comenten exemples relatius a les diverses dimensions que pot adoptar la identitat digital. Aquí en teniu alguns exemples d'identitat digital en format de domini web:

La resta es poden consultar directament clicant damunt cada concepte:

Àlies (o pseudònim) - Anònim - Avatar - Comentari - Correu electrònic - Domini web - Formulari - Foto - Geolocalització - Mem / Meme - Nom - Nom i contrasenya - Text descriptiu - Vídeo

Crear i compartir continguts.-

josomid | 20 Novembre, 2008 19:05 | latafanera.cat

Dins el cicle de xerrades taller La identitat a la societat xarxa, que forma part de l’exposició sobre Identitat Digital, el proper dijous 20 de novembre a les 16,30 hores Tomeu Fiol i Gerardo Ratto impartiran la xerrada Podcast: crear, compartir i escoltar arxius d’àudio.. Els ponents són co-productors del podcast dedicat al cinema 00podcast, del que s'han enregistrat ja 47 programes que es troben publicats quinzenalment en el bloc. 00podcast compta amb una mitjana de 300 descàrregues per programa i més de 200 subscriptors. Fiol i Ratto analitzaran les diferents formes d’escoltar un podcast, però també de com tenir la nostra pròpia selecció i organitzar així una ràdio a la carta. L’objectiu de la xerrada és presentar als assistents el podcasting com a mitjà de comunicació a Internet. Es farà un repàs a la seva història i també al panorama en el món del podcasting, però sobretot es centrarà en les dues cares que tota forma de comunicació a Internet ens permet: la de l’usuari que escolta o rep, i també la del creador de continguts que emet o distribueix. També es repassaran les diferents eines que Internet posa a la nostra disposició per a la ràpida elaboració d’un podcast i la seva posterior publicació a Internet.

A continuació, a les 18,30 hores del mateix dijous 20 de novembre, tindrà lloc una taula rodona sobre la identitat blocaire i la creació i gestió de blocs. L'escriptor Miquel Àngel Maria, i el director de l'IBIT Antoni Roig, dialogaran sobre la seva experiència a la blocosfera i reflexionaran sobre els diversos caires des dels quals es pot escriure un bloc.

Videos web 2.0 Identitat digital.-

josomid | 18 Novembre, 2008 20:34 | latafanera.cat

Ja es poden consultar al meu canal Youtube els diversos elements audiovisuals de l'exposició Identitat digital, i tu qui ets, a Internet? Aqui vos deixam els enllaços als catorze breus videos sobre les eines de la web 2.0 en les quals és possible trobar evidències d'identitats digitals

:

1.-Banca electrònica. 2.- Blog / Bloc 3.- Compra a internet 4.- Fotobloc 5.- Joc virtual 6.- Microbloc / Microblog 7.- Motor de cerca 8.- Podcast 9.- Presentacions en xarxa 10. 10.- Ràdio en línia 11.- Videobloc/videoblog 12.- Viqui / wiki 13.- Wishlists 14.- Marcadors socials

Entrevista de ràdio (IBWEB).-

josomid | 18 Novembre, 2008 17:53 | latafanera.cat

La web d'IBWEB recull l'entrevista que li varen fer el 17 de novembre a na Margalida Castells, coordinadora del projecte, sobre la itinerància de l'exposició a l'illa de Menorca:


Subscribe Free
Add to my Page

El tall d'àudio comença amb una entrevista a Guillem Mateu, sobre Pretty Good Privacy (PGP), un sistema de xifratge i autenticació. Cal esperar uns 10 minuts fins que comença la segona entrevista.

Per altra banda, el diumenge passat dia 16 de novembre es va publicar a Diario de Menorca una entrevista a Bartomeu Mut, del projecte Xarxa Segura de la UIB, que va participar en el cicle de xerrades: “Quan es posa internet a casa s’ha de vigilar com l’utilitzen els menors".

1 2 3  Següent»
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS