Administrar

La fragmentació de la identitat.-

josomid | 31 Juliol, 2008 17:46 | latafanera.cat

Sempre és un bon moment, per començar a pensar quina identitat digital es vol tenir. Avui comparteixo un article "La Identitat a la xarxa" (pàgina 1, pàgina 2) publicat per Antoni Agüera, al diari de Balears dia 30 de maig (tot i que l'exposició ja havia tancat les seves portes a Palma, el concepte segueix més vigent que mai).

identitat.pdf identitat2.pdf

I també te deix l'enllaç a un post sobre el tema, que ha pujat en el seu bloc na Bel Llodrà, comissària de l'exposició Identitat Digital.

Té molta raó, perquè: qui és un mateix, realment? allò que hom creu ser, allò que els altres diuen d'ell, allò que hom creu que els altres pensen realment? potser una mica de tot alhora...

Què diu la xarxa sobre jo.-

josomid | 25 Juliol, 2008 17:33 | latafanera.cat

Practicant l'egosurfing descobreixo que recentment se m'ha posat com exemple de gestió d'identitat digital, no sé molt bé a quin curs, seminari o congrés però apareixo en un powerpoint penjat a Slideshare on es parla de reputació, de visibilitat, de participació i d'eines 2.0 i en definitiva de la pròpia imatge a la xarxa.

Gràcies belllodrà!
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS