Administrar

Doc On Time repassa les aplicacions de la signatura electrònica.-

josomid | 28 Abril, 2008 13:27 | latafanera.cat

Dimarts, 29 d’abril, a les 17 hores, Marga Martínez, de l'empresa Doc on Time intervendrà en el cicle de xerrades- taller Crear i gestionar la identitat digital. L’especialista explicarà què és la factura electrònica i quina importància té la signatura en el procés de facturació, diferenciant amb exemples pràctics els mals usos de la mateixa. A més d’una breu introducció sobre la factura electrònica, en aquest taller es tractaran temes com: la identificació a la xarxa, l’ús del DNI electrònic, quin paper jugarà i quines aplicacions i/o usos té la signatura electrònica. També s’explicarà el paper de la factura electrònica en el sector turístic, grans demandants d’aquest ús per la fiabilitat i eficiència que proporciona. Durant el taller es realitzarà un recorregut sobre la implicació que té incorporar les noves tecnologies a l’intercanvi de documents entre empreses. En concret s’analitzarà el document “factura”, que té validesa fiscal davant l’agència tributària, i l’intercanvi electrònic entre empreses, que ha donat lloc al desenvolupament d’una llei específica per a factura electrònica.

Marga Martínez és llicenciada en Informàtica per la Universitat Autònoma Barcelona i compta amb gran experiència en el sector de les noves tecnologies associades al sector turístic. Des de fa dos anys es responsabilitza de l’estratègia de Turisme a nivell nacional en el seu lloc de gerent comercial de Doc on Time, empresa especialitzada en serveis de certificació que compta amb una potent plataforma de tramitació electrònica.

Autenticacio Identitat Digital Seguretat protecció Factura electrònica

Li vull demanar si l'autenticació de la nostra identitat dins la xarxa, anirà realment vinculada fonamentalment amb un número, com és el cas d'un DNI electrònic, o si existiran altres sistemes d'identificació com el reconeixement de l'iris, que de vegades s'han esmentat.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS