Administrar

Com puc crear i pujar arxius d'àudio a un bloc?

josomid | 25 Abril, 2008 12:30 | latafanera.cat

Dins el cicle de xerrades taller La identitat a la societat xarxa, que forma part de l’exposició sobre Identitat Digital, el proper dilluns, 28 d’abril, a les 17 hores, Tomeu Fiol impartirà la xerrada Podcast: crear, compartir i escoltar arxius d’àudio.

Tomeu Fiol és co-productor del podcast dedicat al cinema 00podcast, del que s'han enregistrat més de 30 programes que es troben publicats quinzenalment en el bloc, on ja anuncien aquest esdeveniment. 00podcast.es compta amb una mitjana de 300 descàrregues per programa i més de 200 subscriptors. Actualment i en l’àmbit professional, Tomeu Fiol és co-gerent amb Jesús Cortés de l’estudi de disseny web Artifices.net, qui l'acompanyarà en aquesta xerrada.

Fiol analitzarà les diferents formes d’escoltar un podcast, però també de com tenir la nostra pròpia selecció i organitzar així una ràdio a la carta. L’objectiu de la xerrada és presentar als assistents el podcasting com a mitjà de comunicació a Internet. Es farà un repàs a la seva història i també al panorama en el món del podcasting, però sobretot es centrarà en les dues cares que tota forma de comunicació a Internet ens permet: la de l’usuari que escolta o rep, i també la del creador de continguts que emet o distribueix. També es repassaran les diferents eines que Internet posa a la nostra disposició per a la ràpida elaboració d’un podcast i la seva posterior publicació a Internet.

00podcast.es un podcast de cine Artífices Gerardo Ratto Jesús Cortés Tomeu Fiol

Artífices.net i 00podcast col·laboren en altres activitats d'aquest projecte ja que han dissenyat el taller de podcast per a escolars i també participaran en el Dia d'Internet, que es celebrarà el 17 de maig en el Centre de Cultura, jornada en la que enregistraran en directe l'episodi 35 del seu 00podcast.

Vull demanar als ponents que me donin alguns consells per incorporar arxius d'àudio en el meu bloc.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS