Administrar

Donar a conèixer el projecte a nins i joves.-

josomid | 19 Abril, 2008 22:10 | latafanera.cat

Uns dels objectius del Projecte Identitat Digital és donar a conèixer a nins i joves que tot allò que diuen o fan a la xarxa deixa rastre de qui són. Es vol que prenguin consciència de que la identitat digital que ja tenen, s'ha de gestionar adequadament, minimitzant riscos, projectant-se de manera conseqüent, ja que tot allò que escriuen a blocs i fòrums, les imatges que posen als seus fotolocs, el nick que trien o la descripció que fan d'ells mateixos o de les seves amistats, queda per a la posteritat. Aquests dies ha estat instal·lada, a l'aeroport de Palma, la Fira de la Ciència. La Fundació IBIT hi ha posat un estand dedicat a l'exposició Identitat Digital, del qual en soc el protagonista.

Mirau què bé que ha quedat, l'estand.

En aquest estand s'han instal·lat alguns ordinadors per tal que els estudiants que assisteixen a la fira puguin participar en el concurs del projecte i guanyar un dels 15 Ipods que es sortejaran entre totes les persones que emplenin l'enquesta, es facin un perfil dins el Catàleg d'Identitats o enviin una postal electrònica per recomanar l'exposició.

Milers d'escolars i joves mallorquins han passat per l'estand. Tots ells han tengut l'oportunitat de participar al concurs. Si tu encara no has participat, estas a temps de fer-ho, fins el 24 de maig que tancarà l'exposició.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS