Administrar

T'agradaria guanyar un Ipod?

josomid | 18 Abril, 2008 08:08 | latafanera.cat

Entre dijous 17 i dissabte 19 d'abril es troba instal·lada a l'aeroport de Palma la Fira de la Ciència. La Fundació IBIT hi ha posat un estand dedicat a l'exposició Identitat Digital, del qual en soc el protagonista. En aquest estand s'han instal·lat alguns ordinadors per tal que els estudiants que assisteixen a la fira puguin participar en el concurs del projecte i guanyar un dels 15 Ipods que es sortejaran entre totes les persones que emplenin l'enquesta, es facin un perfil dins el Catàleg d'Identitats o enviin una postal electrònica per recomanar l'exposició.

Identitat Digital Fira de la Ciència Ipod

Si encara no has participat en aquest concurs, pots fer-ho també mitjançant el web de l'exposició. Si vols veure més fotos, pots visitar aquesta notícia.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS