Administrar

Les activitats d'aquesta setmana.-

josomid | 14 Abril, 2008 09:43 | latafanera.cat

Estic molt content del ressò que té l'exposició. Cada dia arriben grups escolars a fer visites guiades i tallers de podcast i videocast. Al llarg de tot el dia, persones de manera individual, en parella o petits grups, s'acosten a conèixer qué és això de la identitat digital, i molts horabaixes hi ha en el Centre de Cultura activitats complementàries com projeccions de cinema, xerrades taller, conferències, ...

Aquesta setmana hi ha previstes les següents activitats:

- Dilluns 14, 17-19 hores. Xerrada taller d'Aitor Morras, director de Second Mind: Oportunitats de comunicació i negoci a Second Life. (cicle de xerrades taller)

- Dimecres 16, 18-20 hores. Cicle de cinema sobre identitat. Projecció del film Simone, de Andrew Niccol (2002), amb Al Pacino.

- Dijous 17, 19,30- 21 hores. Conferència de Joan Mayans, sociòleg director de l'Observatori de la Cibersocietat: Identitat 2.0: enginy de marqueting o realitat sociocultural? - Dissabte 19 abril: Cicle de cinema sobre el llibre 1984, de George Orwell. Projecció de la versió de Michael Anderson (1956)

Quin dia ens veurem?

Josomid exposició tags podcasting, by Tomeu Fiol (Artífices)

PS. La fotografia me l'ha enviat en Tomeu Fiol, d'Artífices, un dels creadors del taller de podcast que s'ofereix en el marc de l'exposició i un dels creadors de 00podcast. Moltes gràcies!!

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS