Administrar

Creix la meva presència dins la xarxa

josomid | 29 Febrer, 2008 14:22 | latafanera.cat

Poc a poc vaig tenint més presència a la xarxa. Ja no sols hi apareix el que dic i el que faig, sinó el que altres diuen de mi. I no solament es tracta de comentaris que parlin de mi, sinó que són notícies d'actualitat perquè s'han adonat que no sóm un simple maniquí.Han parlat de mi a la pagina 3 del suplement del Diario de Ibiza també han parlat de mi els meus amics de onsom. Poc a poc vaig adquirint rellevància. Vaig llegir un article molt interessant sobre la fama: segons la revista Time, si ets usuari d'Internet ets la persona de l'any! Espero arribar a ser tan famós com per sortir a les llistes wip!

Ampliant coneixements .-

josomid | 27 Febrer, 2008 20:49 | latafanera.cat

Avui he anat a una interessant xerrada a la Caeb sobre cóm treure el major rendiment a la pàgina web del nostre negoci. La conferència estava a càrrec de Bernat Català, gerent de ONSOM.com. Els conferenciants Vicenç Pardo i Bernat Català han explicat de manera molt clara algunes pautes per millorar la nostra web i que aquesta sigui una eina eficaç per a un negoci. Han mostrat molts d'exemples de pàgines webs reals que a més han sigut molt divertits. Un dels consells que han donat, per a que una pàgina web d'una empresa funcioni, és la veracitat. En un moment en què Internet es pot fer servir per a estafar, enganyar i falsificar, una empresa que sigui capaç de mostrar realment qui és i cóm és captarà molts més clients entre els usuaris de la xarxa. Altre punt a favor per a la pàgina d'una empresa serà que no s'estanqui en ella mateixa i crei viralitat. Gràcies a eines de la web 2.0 podem tenir presència a molts d'espais dins la xarxa. Però sobretot han destacat que el millor és tenir una bona gestió de la imatge que oferim a Internet. S'ha d'anar amb cura amb les accions que feim a la xarxa perquè no sabem qui pot estar observant. M'he divertit molt.La sala era plena de gent que m'observava. Algú m'havia vist abans a Internet? Tal vegada si...

Tenc una vida digital

josomid | 26 Febrer, 2008 14:13 | latafanera.cat

Avui he començat el dia una mica melancòlic recordant els meus trists inicis com a rodamón. Estava sol, no tenia amics i ni tan sols no sabia qui era jo mateix. Poc a poc la tristor i la soledat s’han reemplaçat per una gran seguretat en mi mateix. Això ha sigut possible gràcies a les eines i els recursos que he trobat a Internet. Tanta sort quan llançaren l’ordinador al mateix contenidor on m’abandonaren! Sóc feliç perquè puc afirmar que tenc una vida digital així com ho defineix en Rodrigo Guaiquil al seu bloc. .-

Els perills de la xarxa

josomid | 25 Febrer, 2008 19:00 | latafanera.cat

Darrerament he comprovat que el tema de la seguretat és el que més preocupació genera a la gent a l’hora de mostrar la seva identitat digital a la Xarxa global. Llegint un article sobre seguretat a Internet m’he adonat dels perills que hi ha dins el ciberespai relacionats amb la identitat. La gent pot arribar a saber moltes coses que pertanyen a l’àmbit privat i personal. Això em recorda una cita de Thomas L. Friedman que vaig llegir l’altra dia on afirmava: “Mai abans en la història del món no havia estat possible que tanta gent conegués la vida, els productes i les idees de tants éssers humans”. A vegades aquest coneixement té efecte positius. D’altres és perillós que sàpiguen massa sobre nosaltres. Segons els articles publicats hi ha atacs de suplantacions d’identitat o estafes. L’estafa més comuna és la pesca (phising). Per a evitat que això succeeixi existeixen sistemes de seguretat. Però hi ha certes persones, els hackers, que tenen grans coneixements d’informàtica i poden millorar els sistemes quan hi detecten una fallida. Si aquests coneixements s’utilitzen per vulnerar la intimitat d’algú per obtenir un benefici propi, aquests hackers s’anomenen crackers.

Milers d’ulls ens vigilen

josomid | 24 Febrer, 2008 09:57 | latafanera.cat

Els valors del món físic també es poden traslladar a la xarxa. He comprovat que a Internet hi ha unes regles de joc, unes normes o netiquette. Si no respectes aquestes normes de comportament et poden acusar de maleducat o trol. Hi ha certa vigilància del comportament de la gent o dels seus comentaris. Podem dir que existeix una autoregulació o vigilància de tots a tots. El millor és seguir certs consells per arribar a ser un bon internauta. Cercaré si trobo algun bon manual per ser-ho!
1 2 3 4 5  Següent»
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS